.

.

16 April 2015

29 Days.

Harini 16 April 2015. Maknanya aku ada lagi 29 hari membujang.

Aku selalu tanya diri sendiri. Aku ni bersedia ka?

Bersedia ka nak tanggung anak orang, bersedia ka nak turn over 360 degrees kehidupan. Agama macam mana?

Yang penting aku percaya pada Tuhan aku. Pelengkap ugama. Benda yang buat musuh kita, syaitan menangis. Siapa takmau? Pahala pun senang nak cash lepas kahwin.

Doakan aku baik-baik sahaja ok?

2 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

eh, semoga dipermudahkan.

tahniah in advance.

aku tau, suami yang baik adalah suami yang sentiasa risau dan berwaspada pada keselamatan diri isteri dan keluarga dia. that time seorang suami mst ready nak bimbing isteri dia.

point pertama dah dapat dah.

wallahualam.

PS said...

InsyaAllah. terima kasih!