.

.

03 November 2015

Cover Song Laki Bini.

This is the first cover from us.

Ayat dia lepas dengar balik recording tu,

"Saya dah boleh buat album ni."

Haha, ya lah sayang. Risau nanti dia addict nak record lagu ja.

Macam aku dulu.

Tapi okay lah. Benda aku pun minat. Hehe.

2 comments:

sofiya said...

Saya betul-betul harap korang bahagia sampai syurga. Emotional betul dengar lagu ni. Sejujurnya, saya rasa macam I'm being left behind. Semua blogger yang pernah tulis pasal getting their heart broken, sekarang semua dah berlalu ke fasa seterusnya:perkahwinan (atau perkahwinan kali kedua). (Blogger yang masih aktif lah)

Tapi sebenarnya, itu yang saya belajar melalui blog-blog tu semua:
Kita takkan sedih selamanya. One day, semua pun akan bahagia.

Saya tahun depan. InsyaAllah!

PS said...

Sofiya,

InsyaAllah. Belum left behind lagi. Masa je belum sampai.
Semua orang akan ada masanya sendiri.

Betul tu. Tak selamanya sedih. Akan sampai waktu nanti.

Senyum! InsyaAllah!