.

.

23 November 2015

3 Months to Go For The Little Monster.

Percayalah, there are more to think when you are married.

Baju sendiri pun berbulan tak terbeli baru. Tak apa, asalkan baju isteri menjadi kewajipan untuk di adakan.

Sekarang baju anak pula. Botol susu. Blanket. Seriously so many things. Dari sekecil barang sehingga ke sebesar stroller.

Nasihat aku, untuk orang yang mendapat anak pertama, buy what is necessary. Sort them ikut priority.

Nak tahu apa? Kejap aku list.



Mula-mulat aku menjerit jugak tengok list macam ni. Kusut kepala? Not much now. Alhamdulillah Wani pun kerja and she is not wife yang semua terletak pada suami. Dia tahu line. Dan dia 100% support. That is how relationship's jigsaw should be. Belajar dari ZERO.

Ohh little monster, please be good to us!

p/s: kebahagiaan, kedukaan, kebencian, kecintaan, hanya kita sahaja yang tahu. Tulis lah macam mana di blog, tapi akhirnya berbalik kepada kita bagaimana untuk menafsir sesuatu. Dan sesuatu itu yang melambangkan diri kita sendiri. So, senyum selalu!

No comments: