.

.

14 November 2012

Kaunter H.

Aku, aku tak yakin ada orang yang boleh fit dengan kehidupan aku. Maksudnya, kalau aku nak ada makwe, boleh ke dia tahan dengan semua ni;

Kerja - 8 Jam sehari + 80 minit pergi dan balik dari rumah, hari biasa

Muzik - perlukan sekurang-kurangnya sejam sehari untuk praktis dan 2,3 jam seminggu untuk praktis bersama ahli kumpulan.

Bola sepak - sebulan paling tidak aku akan sekali di stadium. Ni Piala AFF Suzuki dah dekat ni, faham-faham lah.

Menulis - setiap hari masa lapang

Mana ada masa aku nak beri untuk makwe? Oh nasib baiklah aku tak ada satu. Kalau tak mesti hari-hari kecik hati dengan aku. Orang yang support aku dan boleh fit dengan kegilaan aku yang empat ni, boleh ambil borang di kaunter H. Kaunter HATI. Gitttteeeewwwwww~ HAHAHAHAHA!

23 comments:

Wadi AR said...

kemain promot nampak bro

oshinz said...

wahwahwah.. kemain lagi. hehe. mesti ada yang boleh tahan punye. insyaAllah.

Liyaa Mf said...

Ada. Gadis yg dah bekerja, minat muzik jugak, football jugak, dan suka menulis jugak. Ada, mesti ada punyaaaa :D

Kaunter H eyh? Ecewahhh

Encik H said...

errr..aku takde kaitan dengan hati ko kan? hahahaha

paai said...

ada perempuan macam tu jugak lah bro. maybe sama kegilaan macam kau. ada punyaa..

Anonymous said...

Jodoh kita Allah dah tetapkan dengan siapa. Pasti ada calon yang tepat yang boleh terima siapa dan apa kita walau dalam apa keadaan sekalipun. Yang pasti..perempuan itu adalah seorang yang tahap kesabaran dia tinggi lebih dari paras hidung. Bukan jenis yang manja-manja minta perhatian 24/7.

MissClumsy said...

doalah supaya ALLAH tunjuk jalan so that boleh jumpa dengan your dream gf/wife-to-be yang bole accept your 'tight' schedule.

Novelgurl said...

Hamboii..klo dia x fit dgn ko ..ko la kene fit dgn dia.katany demi cinta snggp berkrbn apa saja.keh3.

Syara Mohammad said...

Olla!

Ehem. Kaunter H tu kat mana ya? Boleh tolong tunjukkan arah tak?

Well, happy day sir! =)

(◕‿◕)✿ said...

hmmm..macam mana a?
sbb belum adalah...life mcm tu.. i mean keja. bola..blablabla

cuba kalau ada nnt?
for sure akan berubah jg life style tu...dah ada yg sayang kan, mst la nk minta perhatian. kalo x yg llki, yg pompuan. atau dua2?

btw, good luck! =)

Sab Buenoo said...

merujuk pada komen (◕‿◕)✿

a.ah betul tu. confirm nanti ko berubah punya lah bila dah ada kesayangan. dah sayang, apa pun boleh jadi. :)

Anonymous said...

malas ah nak komen bukan pemilik kaunter H balas pun -.-'

luckiey said...

nak jumpe kat kaunter H tu ikut saluran Yang Maha Esa boleh?? hiew3 ;)

Teyha is daddy's girl said...

mcm seronok penulisan ni... tahniah!!

pemuzik jalanan said...

Borang habis bang. Acane ni, acane ni. Kahkah. Bercinta dengan gitar je la potet..

Aj Abdullah said...

dunia ni untuk sementara je bro. Wife, kerja, duit, bola bukan leh bawak mati pun.


http://mynameisnazir.blogspot.com/2012/11/10-cara-mati-yang-epik.html

Anonymous said...

bro aku ni dah mabuk ciken cop ni hahahahaha!

-cooleustary-

Anonymous said...

Ada yang schedule yang lagi busy kowt, itu kira maintain okay lagi. Atleast tak lifeless, ye dak?

Boleh apply borang tak? Tak pernah pergi stadium lagi. Lulz

SaddLone said...

selayaknya alone.

fAdiciSm said...

Eceli entry ni mcm nk mncari mkwe ni.. Hahah!

Khairul Antasha said...

alone

citah bukan mazid said...

aku suka penulis.aku suka org yg main muzik.kerja biaselah,pergi ke stadium? belom pernah ada. huahuahuaaaaa :P

i'm fateehaa said...

kaunter H kat celah mane eh? HAHAHA